Agrobyte Pametni plastenik

Vaš lični asistent u plasteničkoj proizvodnji 

Kako Agrobyte pametni plastenik radi?

Pametni plastenik aktivno prati sve relevantne parametre od vitalnog značaja za uzgoj kultura u kontrolisanim uslovima, kao što su temperatura, vlažnost i ph vrednost zemljišta, temperatura i vlažnost vazduha, nivo CO2 i intenzitet svetlosti.

Naš pametan sistem je vaša desna ruka i, kada je to potrebno, savetuje vas šta da uradite da biste dodatno optimizovali proizvodnju u plasteniku.

Plus tablet device

Šta vam Agrobyte donosi?

Praćenjem i kontrolom mikroklime i primenom adekvatnih agrotehničkih mera, plastenički proizvođači mogu da očekuju bolji rod, kvalitetnije i ukusnije plodove i veće prinose uz istovremeno smanjenje troškova proizvodnje.

Agrobyte pametni sistem smanjuje ili eleminiše potrebu za upotrebom pesticida i otvara vrata masovnijoj proizvodnji organiskih proizvoda.

Iz čega se sastoji sistem?

Sastavni deo svakog pametnog plastenika čini mnoštvo senzora koji danonoćno prate mikro-klimatske uskove i stanje biljaka unutar vašeg plastenika. Senzori šalju informacije na kontrolnu jedinicu koja predstavlja mozak čitavog sistema. Ona može biti direktno vezana na sisteme za navodnjavanje, dohranu i ventilaciju kako bi smanjila potrebu za ljudskim radom na terenu.

Kontrolna jedinica plastenika može nezavisno funkcionisati u zahtevnim vremenskim uslovima i po potrebi raditi na baterije ili obnovljive izvore energije. Kada je dostupna internet konekcija, omogućavamo korisnicima uvid u stanje unutar plastenika, kao i daljinsku kontrolu ključnih faktora poput sistema za grejanje, hlađenje i raspršivanje.

Agrobyte
Scroll to Top