Ko smo mi?

Pametna poljoprivreda rešava pitanje naše budućnosti

Agrobyte je tehnološki startap specijalizovan za razvoj inovativnih rešenja u oblasti digitalizacije i automatizacije poljoprivrednih procesa. Osnovani smo 2019. godine u Srbiji, a prvi podsticaj za razvoj pametnih sistema za automatizaciju poljoprivredne proizvodnje dobili smo od Fonda za inovacionu delatnost Republike Srbije.

Razvili smo prototip PAMETNOG PLASTENIKA koji potpuno automatizovano upravlja mikro-klimom u zaštićenom prostoru bez ikakvog angažovanja čoveka u ovom procesu.

Misija

Naša misija je da omogućimo plasteničkim proizvođačima da povećaju kvalitet roda, ukupan prinos i šanse za plasman, primenom Agrobyte pametnog sistema za automatizovano upravljanje mikro-klimom u plasteniku.

Vizija

Naša vizija je da kreiramo pametne sisteme za automatizaciju poljoprivredne proizvodnje u zaštićenom i otvorenom prostoru dostupne svima i učinimo poljoprivrednu praksu efikasnijom, preciznijom i ekološki odgovornom primenom IoT i AI tehnologija.

Ko stoji iza startapa Agrobyte?

Kada spojiš akademske radnike, agronome, ekonomiste, marketare i hardcore inženjere dešavaju se sjajne stvari – pametne stvari.

Tim koji stoji iza Agrobyte startapa čine profesionalci sa značajnim iskustvom u oblasti digitalizacije i automatizacije procesa poljoprivredne proizvodnje.

Naši partneri:

Telegroup
Scroll to Top